Xchange

 
Új élet az öreg motor számára –  a professzionálisan kidolgozott motorblokkok és más komponensek megvásárlása gyors, gazdaságos és környezetbarát alternatívát jelent az új motorokkal szemben.
 
 A DEUTZ cserealkatrészek, cseremotorok, rövid- és hosszú blokkok a megfelelő választ jelentik minden javítási helyzetre. A DEUTZ cseredarabjai az újakkal egyenértékűek, ám jelentősen kedvezőbb árú javítási alternatívát biztosítanak. A DEUTZ cseredarabok minőségére ugyanazok a szabványok és standardok érvényesek, mint az új termékek szériagyártására.
 
Minden DEUTZ cseremotor, illetve -alkatrész alapos bevizsgálásra kerül a minőség, funkcionalitás és a méretpontosság tekintetében. Ennek eredményei a technikai szempontból újszerű termékek, amelyek minden tekintetben megfelelnek az eredetinek – még azon szériák esetében is, amelyeknek gyártása már évek óta nincs folyamatban.

6 jó ok arra, hogy miért éri meg javításához a DEUTZ Xchange –et választani:
 
  • A legmagasabb minőség
  • Ugyanaz a garancia, mint új alkatrészek esetében
  • Kedvező árak
  • Magas fokú elérhetőség
  • Egyszerű és gyors ügyintézés
  • Professzionális tanácsadás
 
DEUTZ Xchange-, azaz gyári cserealkatrészek
A kompatibilitás és a legendás DEUTZ-minőség áll előtérben valamennyi Xchange komponensnél. A gyári cseredarabok, beépítésüket követően garantálják a maximális teljesítményt és megbízhatóságot.
 
DEUTZ Xchange-Motorok
A DEUTZ-Xchange gyári cseremotorok óriási előnye az új motorokkal szemben az alacsony beszerzési költség és a gyors rendelkezésre állás. Így lehetséges a minimálisra csökkenteni a gép állási idejét – és mint tudjuk, az idő pénz!
 
DEUTZ rövid- és hosszú blokkok
A költséghatékonyabb motor-nagyjavítások esetére számos szériához a DEUTZ rövid és hosszú blokkokat is kínál, mely gyorsabb és olcsóbb alternatíva lehet a komplett gyári cseremotornak.