DEUTZ szerviz:

E-mail: szerviz@drmotor.hu
Telefon: +36 30 239 8232
Hotline: +36 30 587 7080

A Dr. Motor Kft. mint a DEUTZ AG kizárólagos magyarországi márkaképviselete és szervize, 24 órás szervizbejelentő szolgáltatását a mielőbbi rendelkezésre állás érdekében hozta létre. Kiképzett szakembereivel a Dr.Motor vállalja az ország egész területén DEUTZ motorok garanciális és garancián túli helyszíni szakszerű javítását és szervizelését, ill. alkatrész ellátását.

Szerelőink folyamatos DEUTZ gyári kiképzéseken vesznek részt és több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek DEUTZ dízel ill. gázmotorok javításának tekintetében. A DEUTZ motorok felújítását kizárólag gyári EREDETI DEUTZ alkatrészek felhasználásával végezzük, az előírt gyári technológia és DEUTZ minőségi előírások szerint.

Márkakereskedésünkben eredeti gyári DEUTZ alkatrészeket és szervizanyagokat értékesítünk raktárról vagy rendelésre a DEUTZ AG gyári, központi raktárából 2-3 munkanapon belül. A Dr. Motor Kft központi fekvéséből és a DEUTZ szerviz kijáró szerelői struktúrájából adódóan gyorsan és alacsony költséggel tud reagálni ügyfeleink felkérésére

szerviz szerviz

A(z) drmotor.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.