DEUTZ garancia:

A Dr. Motor Kft, mint hivatalos DEUTZ márkaképviselet és a DEUTZ AG garanciális szolgáltatója, a lehető leghamarabb képes reagálni a DEUTZ motorokat illető garanciális bejelentésekre, helyszíni hibafeltárásra és a teljes körű DEUTZ garancia ügyintézésre. A Dr. Motor Kft garanciális szolgáltatását támogatja a cégnél működő 24 órás ügyeleti rendszer, a DEUTZ garanciális szolgáltatások rendszerének alkalmazására kiképzett szakember és 4 felszerelt szervizautó.

A Dr. Motor Kft DEUTZ garancia érvényesítésének meggyorsítására a garanciális bejelentést online is lehetővé teszi két módon:

A linkre kattintva és az adatlapot kitöltve azt akár azonnal e-mail-en is elküldheti szakemberünknek.

A nyomtatvány letöltéséhez kattintson ide: Letöltés

Amennyiben nem rendelkezik e-mail címmel, az adatlapot kitöltheti, és elküldheti weboldalunkon keresztül is.

Megrendelő adatai

Tulajdonos adatai (ha nem a megrendelő)

Motor adatai

A mai napon megrendeljük Önöknél a fenti típusú és motorszámú DEUTZ motor javítását és kérjük, a meghibásodás garanciális elbírálását. Kijelentjük, hogy abban az esetben, ha garanciális kérelmünket a DR.MOTOR Kft, mint a DEUTZ AG magyarországi képviselete, vagy a DEUTZ AG elutasítja, az elvégzett javítás költségét számla alapján megtérítjük.

A(z) drmotor.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.