DEUTZ alkatrész értékesítés:

E-mail: alkatresz@drmotor.hu
Telefon: +36 30 215 1621

A DEUTZ motorok megbízható üzemeltetéséhez nagyon fontosak a minőségileg garantált, eredeti gyári alkatrészek. A Dr. Motor Kft., mint a DEUTZ AG magyarországi képviselete közvetlen gyári kapcsolata révén kedvező áron tudja kínálni az eredeti DEUTZ alkatrészeket, melyekre az eladást követően is érvényes a DEUTZ gyári garancia. Az eredeti DEUTZ alkatrészek a Dr. Motor Kft. raktárából azonnal rendelkezésre állnak, ilyenek pl. DEUTZ ékszíjak, DEUTZ tömítések, DEUTZ vezérmű szíjjak, DEUTZ szimeringek, DEUTZ tápszivattyúk és egyéb DEUTZ szervizalkatrészek.

Az eredeti DEUTZ alkatrészeket igény esetén a Dr. Motor Kft. futárszolgálattal 24 órán belül az ügyfél által kívánt helyszínre kiszállítja. Egyéb, ill. egyedi DEUTZ alkatrészek beszerzését a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül a DEUTZ központi raktárából vállaljuk.

A DEUTZ motorok szervízellátásához és javításához szükséges eredeti DEUTZ alkatrészeken kívül a Dr. Motor Kft, mint magyarországi hivatalos DEUTZ márkaképviselet vállalja eredeti gyári DEUTZ cseremotorok, ill. gyári új DEUTZ motorok beszerzését is. A DEUTZ gyári cseremotorokat, már meglévő javíthatatlan DEUTZ motorok, pl. sérült a motorblokk, vagy a főtengely, gyors pótlására és a berendezés mielőbbi, újbóli üzembeállítására ajánljuk, mivel a DEUTZ cseremotorok szállítási ideje típustól függően kb. 2-3 hét. Új építésű gépekbe, mint pl. áramfejlesztő, járműbe vagy szivattyúkba ajánljuk az új DEUTZ motorokat melynek szállítási ideje típustól függően kb. 10-12 hét.

A Dr. Motor által értékesített DEUTZ alkatrészek és DEUTZ motorok, csere motorok, a Dr Motor Kft-nél érvényesíthető gyári garanciával rendelkeznek.

szerviz szerviz

AJÁNLAT KÉRÉS

A(z) drmotor.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.